Ingezonden persbericht


Qurius benoemt Geerd Schlangen als Chief Brand Officer

En brengt leiderschap en visie in het strategieteam om zo de Europese leider te worden op het gebied van duurzame IT

Zaltbommel, 26 mei 2010 - Dankzij de benoeming van Geerd Schlangen als Chief Brand Officer, krijgt de marketing en communicatie afdeling van Qurius een flinke boost ervaring, visie en creativiteit. Verder is, in navolging van de nieuwe koers met duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers, Jeroen Verkuyl aangesteld als manager Corporate Social Responsibility. Robert van der Kleij is benoemd tot Corporate Strategist en verantwoordelijk voor technische innovatie en sustainable IT.

Het merk bouwen
Geerd Schlangen is voormalig Managing Director bij Bex communicatie, Bikker Euro RSCG en Origin en heeft een uitgebreid track record in de public relations, marketing en communicatie sector. Bij Qurius wordt Geerd verantwoordelijk voor Corporate Marketing & Communications en de Marketing & Communications afdeling van Qurius Nederland.

Leen Zevenbergen, CEO: "We zijn erg trots dat Geerd zich als Chief Brand Officer aan Qurius verbonden heeft. Het bouwen van ons merk is één van de top prioriteiten voor de komende jaren. Ik ben ervan overtuigd dat Geerd de juiste persoon is om dit proces te leiden, brand awareness te creëren en de juiste interactie- en communicatieplatforms te ontwikkelen voor al onze stakeholders."

Duurzame innovatie
Met een achtergrond als boardroom consultant bij Escador en als ervaren veranderings- en programmamanager, is Jeroen Verkuyl geknipt voor de uitdagende job van Manager Corporate Social Responsibility. "Jeroen's belangrijkste doelstelling is het inspireren, leiden en verbinden van onze mensen en de gehele internationale organisatie zoveel mogelijk in actie te brengen. Dit alles met als doel een 100% duurzame onderneming te realiseren in 2014," aldus Leen Zevenbergen.

In aanvulling hierop is Robert van der Kleij, voormalig Technisch Directeur bij Qurius Nederland, benoemd als Corporate Strategist. Hij wordt verantwoordelijk voor de innovatie en integratie van duurzame IT oplossingen en platforms in onze organisatie en onze productportfolio.

Leen Zevenbergen: "Onze klanten worstelen met vragen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en nieuwe manieren van werken. Qurius heeft zichzelf ten doel gesteld het toonaangevende ICT bedrijf te worden op dit vlak en onze klanten te helpen om deze vraagstukken op te lossen. Onze professionals zijn onze belangrijkste asset om deze doelstelling te halen, mits ze uitgedaagd en gemotiveerd worden door de juiste leiders!"

(Einde persbericht)

Qurius NV
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die even ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.com..