Gemeente Zijpe


Ouderenadviseur Wonen Plus Welzijn biedt zicht op de bomen in het bos Ouderenadviseur Irene Ruijter

Soms kan men door ziekte, ouderdom of handicap (tijdelijk) niet zelf de regie voeren over huishouden, administratie of andere zaken. Ook kan het welbevinden van mensen onder druk komen te staan wanneer er veranderingen optreden in de leefsituatie zoals; verlies van gezondheid of partner, minder inkomen en afname van sociale contacten.

De Ouderenadviseur geeft onafhankelijk advies. Wanneer men hulp nodig heeft bij administratie, de weg zoeken naar een andere woning of woonvormen, instanties of voorzieningen, kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn telefoon: 0224-273140 tijdens kantooruren en kunt u vragen naar de Ouderenadviseur.

De Ouderenadviseur maakt dan een afspraak voor een bezoek bij u thuis, wanneer u dat wenst. De Ouderenadviseur richt zich op onafhankelijk adviseren, wegwijs maken op het gebied van Welzijn, Wonen en Zorg en is gratis. U kunt ook langskomen bij het Servicepunt aan de Kogerlaan 36a in Schagen, vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur op afspraak. De dienst is alleen van toepassing op inwoners van Zijpe.
Â