Ingezonden persbericht


POWER UNLIMITED LANCEERT PU-TV

26-05-2010

HAARLEM ­ Het grootste gamesmagazine van de Benelux, Power Unlimited, breidt crossmediaal uit met de lancering van PU-TV. Power Unlimited publiceert vanaf vandaag video-items voor online en televisie via www.pu.nl/putv.

Op PU-TV (p)reviewen redacteuren van Power Unlimited de nieuwste games en doen ze verslag van game-evenementen. Er wordt op geheel eigen wijze een sfeer neergezet die uniek is in het Nederlandse en Belgische televisielandschap.

Samenwerking XMS
Daarnaast is Power Unlimited een samenwerking aangegaan met glasvezelprovider XMS die televisiediensten levert op het grootste glasvezelnetwerk in Nederland. Inmiddels worden met het glasvezelnetwerk een half miljoen huishoudens bereikt. Alle PU-TV items zijn vanaf heden ook te zien als digitale on-demand afleveringen.

Electronic Entertainment Expo (E3)
PU-TV is van 15 t/m 17 juni aanwezig op 's werelds grootste gamesbeurs en doet vanuit Los Angeles rechtstreeks verslag van de nieuwste games en de belangrijkste aankondigingen. Power Unlimited-redacteuren Jan Meijroos, Jurjen Tiersma, Wouter Brugge en Maarten Blonk doen verslag op www.pu.nl.

#####

Over Power Unlimited
Power Unlimited is sinds de oprichting in 1993 het grootste gamesmagazine van de Benelux. Het tijdschrift bereikt elke maand een kwart miljoen jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar die gamen als gemeenschappelijke passie hebben. De website van Power Unlimited (www.pu.nl), die maandelijks meer dan 1.3 miljoen pageviews genereert, voorziet de doelgroep van gamenieuws, achtergrondartikelen, blogs en allerlei informatie over Power Unlimited, games en PU-TV. Power Unlimited is een uitgave van HUB Uitgevers (www.hub.nl).

Over XMS
XMS is een provider van internet, telefoon, radio en (digitale) televisie via glasvezel. Momenteel levert XMS diensten in (delen) van o.a. Utrecht, Nijmegen, Amersfoort, Soest , Zeewolde en Wijchen (www.xmsnet.nl).


Ingezonden persbericht