Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MAAIKE HOLZMANN - INDIRECT SALES MANAGER
AANWINST VOOR MANAGEMENT TEAM CLUB MED NEDERLAND

Amsterdam, mei 2010 - Het Management Team van Club Med Nederland heeft een nieuw gezicht: Maaike Holzmann. Twee jaar geleden startte haar Club Med-carrière op de Groups & Incentives afdeling, daarvoor was ze 4 jaar werkzaam in het Disneyland Hotel, onderdeel van Disneyland Resort Parijs. Holzmann treed per direct in dienst als Indirect Sales Manager en vervangt hiermee Erik Schuffel die Club Med verlaten heeft. In deze hoedanigheid is ze verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop via reisagenten en het beheren van de indirecte accounts.

Rooskleurige toekomst
"Met veel plezier kondig ik de aanstelling van Maaike Holzmann als onze nieuwe Indirect Sales Manager aan. Ze vervangt Erik Schuffel die Club Med heeft verlaten. Met deze nieuwe functie neemt Holzmann plaats in het Management Team van Club Med Nederland. Wij wensen haar heel veel succes en verwachten dat ze een rooskleurige toekomst tegemoet gaat bij Club Med!" aldus Jean-François Defour, directeur Club Med Nederland.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren '80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het beursgenoteerde merk. Club Med omvat na bijna zes decennia groei meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (Gentil Organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. Alle Clubdorpen zijn voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve, culturele en kinderevenementen. www.clubmed.nl www.twitter.com/Club_Med_NL www.zoover.nl www.clubmed.nl/pers