Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM-DJ HENK KANNING WORDT ROADIE BIJ DEWOLFF OP PINKPOP

Hilversum, 26 mei 2010 | Aanstaande zondag is Kink FM-DJ Henk Kanning één dag roadie bij de rockband DeWolff op Pinkpop. De dj gaat - met zijn DeWolff crew-t-shirt aan - de band achter en op het podium helpen. Henk verslaat zijn roadie-ervaringen in het programma 'New Music' op 3 juni als DeWolff ook in de Kink FM-studio aanwezig is.

Kink FM-DJ Henk Kanning is aanstaande zondag roadie bij de rockband DeWolff op Pinkpop. De Nederlandse sixtiesbluesrockband treedt dan op in Landgraaf. Voor, tijdens en na het optreden helpt de Kink FM-DJ - als één van DeWolff-roadies in crew-t-shirt - de band. Henk maakt een reportage van zijn ervaringen als roadie op Pinkpop. Dit verslag is op donderdag 3 juni tussen 19.00 en 22.00 uur te horen in zijn programma 'New Music'. DeWolff is dan ook bij Henk Kanning in de studio te gast en speelt drie nummers tijdens 'New Music Leeft'!

Kink FM-DJ Henk Kanning: "Men zegt wel eens dat dj's geen eelt op hun handen hebben, maar aankomend weekend ga ik als roadie laten zien dat ik dat zware werk makkelijk aan kan. Hopelijk mag ik een microfoon testen want dat is het ultieme moment voor mij als roadie!"

DEWOLFF IN NEW MUSIC
DeWolff is op donderdag 3 juni tussen 19.00 en 22.00 uur te horen in 'New Music'.

NEW MUSIC
Het programma 'New Music' met de nieuwste pop en rock van dit moment en interviews met de belangrijkste Nederlandse en internationale bands, wordt gepresenteerd door Henk Kanning. 'New Music' is van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te beluisteren op Kink FM.

KINK FM
Kink FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen.

Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor de redactie |