Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Woestijn foto wint Reisfoto Verkiezing 2010

Nijmegen, 26 mei 2010 - Na twee spannende maanden is de winnaar bekend van de Wereldwijzer Reisfoto Verkiezing 2010. Eveline uit Rijswijk wint 2 vliegtickets naar New York met haar prachtige woestijn foto.

Van 7 april t/m 2 mei konden de bezoekers van de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums maximaal twee foto's inzenden die zij zelf hadden gemaakt. Vervolgens konden de leden van de reissite een stem uitbrengen op de in hun ogen mooiste foto. Op 24 mei was het duidelijk: de woestijn foto met als onderschrift "Op weg naar een slaapplek onder de sterren midden in de Erg Chebbi te Marokko" was de mooiste foto.

Eveline wint met haar foto twee vliegtickets naar New York, aangeboden door KILROY Travels. "Ik kijk uit naar de trip...ik ga vast inlezen!", aldus de enthousiaste winnares.

De Reisfoto Verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Wereldwijzer Reisforums. De inzendingen voor 2010 en voorgaande jaren zijn te bekijken op www.wereldwijzer.nl/reisfotoverkiezing2010

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,