Chill met mystery dj in loungecorner op Stadhuisplein Rotterdam


ROTTERDAM, 20100526 -- DJ's arrogant, onbereikbaar en ongrijpbaar? Nu niet meer! I'M WITH THE DJ presenteert op vrijdag 4 juni MEET THE MYSTERY DJ, waarbij acht gelukkige winnaars, gekozen door Radio Decibel, de kans krijgen om te chillen met top dj's in een loungecorner op Stadhuisplein! Ook zal er vanuit het café Saint Tropez een fashionshow worden gegeven.

MEET THE MYSTERY DJ
Met MEET THE MYSTERY DJ wil I'M WITH THE DJ de kloof tussen het publiek en de dj overbruggen en een gevoel van samenhorigheid creëren. In de loungecorner, die ingericht is op het terras van het café Saint Tropez op Stadhuisplein in Rotterdam, krijgen de winnaars een ontmoeting met top dj's. De loungecorner vormt de ideale plek om samen met de dj te chillen, gamen, praten en barbecueën. Nog nooit eerder werd het publiek zo dicht bij de dj gebracht! DJ Chris Rox en DJ Baggi Begovic zullen deze avond in ieder geval plaatsnemen in de loungecorner. Om deze speciale ontmoeting nog spannender te maken worden de namen van de andere dj's nog niet bekend gemaakt!

Catwalk @ Saint Tropez
Naast de loungecorner zal er ook een catwalk plaats vinden. Deze vijftien meter lange catwalk zal voor het café Saint Tropez beginnen. Op de catwalk zal de nieuwe kledinglijn van I'M WITH THE DJ worden geshowd. Daarnaast zullen enkele andere topmerken hun zomercollectie tentoonstellen. De bezoekers die naar deze avond komen krijgen alvast een sneak preview van de ins en outs van deze zomer!

I'M WITH THE DJ
I'M WITH THE DJ is een hippe, trendy maar vooral een verantwoorde kledinglijn. Alle ontwerpen van I'M WITH THE DJ zijn helemaal ` groen' en kinderarbeidvrij. De materialen waarvan de shirts zijn samengesteld, zijn hergebruikte PET-flessen, bamboe en organisch katoen. Een deel van de opbrengsten van de verkoop van de t-shirts zullen worden gedoneerd aan Oxfam Novib. Deze stichting zal hiermee schoolboeken kopen om kinderen te stimuleren naar school te gaan in plaats van te werken in een fabriek. I'M WITH THE DJ bewijst met haar kleding dat fashion, uitgaan en duurzaamheid prima samen gaan.

Op zaterdag 10 april werd het merk gelanceerd middels een clubnight in de Thalia Lounge in Rotterdam. Op zaterdag 12 juni zal er een tweede clubnight plaatsvinden waarvoor I'M WITH THE DJ wederom een indrukwekkende line-up heeft samengesteld, bestaande uit Benny Rodrigues, Chris Rox, Rowel Sinester, Gianny S., Lennox Frederique, Nick Memphis en Sharity Jayde.

Zowel de MEET THE MYSTERY DJ als de catwalk zullen op 4 juni van start gaan om 18.00 uur en om 21.00 uur eindigen. U bent van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn.





Ingezonden persbericht