Het Woerdens wijktheater trapt af in Snel en Polanen


WOERDEN, 20100526 -- Het Woerdens wijktheater maakt een theatervoorstelling over de wijk Snel & Polanen. Met bewoners uit de wijk zal eind december 2010 het stuk twee keer worden gespeeld.

De afgelopen twee jaar werden er in de wijk Molenvliet twee succesvolle theaterproducties gemaakt. Dit willen ze voortzetten inSnel & Polanen.

Voor de voorstelling is theatermaker Michiel van de Burgt op zoek naar verhalen over de wijk. Verhalen over personen, gebeurtenissen of bijzondere plekjes in de wijk. Mooie verhalen, maar ook de dingen die beter kunnen in de buurt. "Alles kan inspireren tot een mooie scène." zegt Van de Burgt.

Natuurlijk is hij ook op zoek naar enthousiaste mensen die willen acteren, zingen, dansen of muziek maken in het stuk. "Ervaring is niet belangrijk." zegt Van de Burgt "Na een aantal spellessen vindt iedereen een eigen rol in de voorstelling."

Achter de schermen is er ook hulp nodig bij het maken van decor, en kostuums, de techniek, grime en organisatie. Alle hulp is welkom.





Ingezonden persbericht