Johnny Crystal: webproductie speciaal voor reclamebureaus


AMSTERDAM, 20100526 -- Voor de productie van online campagnes zijn meerdere specialisten nodig, zoals webdesigners en programmeurs. Het vinden van goede freelancers hiervoor kost een hoop tijd. Bovendien zijn ervaren specialisten vaak al ruim van te voren volgeboekt. In Amsterdam is daarom Johnny Crystal opgericht; een nieuw webproductiebureau dat zich speciaal richt op reclamebureaus.

Jacco van den Berg, oprichter van Johnny Crystal: "Als reclamebureau zit je vaak met vaste deadlines omdat je je media al hebt ingekocht. Dan is het wel zo prettig als de online campagne op tijd beschikbaar is. Aangezien Johhny Crystal de taal van de bureaus spreekt en over een uiterst flexibele productiecapaciteit beschikt, komen zelfs last-minute opdrachten gewoon op tijd af. Dat scheelt een hoop stress en het reclamebureau kan zich op de inhoud van de campagne richten en het klantcontact. Bovendien werkt Johnny Crystal tegen freelancetarieven dus behouden de bureaus hun marge".

Johnny Crystal verzorgt web productie, speciaal voor reclamebureaus. Johnny Crystal werkt nauw samen met internationale partners en beschikt daardoor over een flexibele productiecapaciteit. Overheadkosten zijn echter minimaal waardoor Johnny Crystal kosteneffectief kan werken tegen freelancetarieven.





Ingezonden persbericht