Fugro N.V

Fugro stelt verhouding dividend in (certificaten van) aandelen vast

Leidschendam, the Netherlands, 26 mei 2010

Op 6 mei 2010 is het dividend van Fugro N.V. over het boekjaar 2009 in contanten vastgesteld op EUR 1,50 per (certificaat) van gewoon aandeel. Het dividend kon naar keuze geheel in contacten of geheel in de vorm van (certificaten van) gewone aandelen worden verkregen. Het aantal dividendrechten dat recht geeft op één nieuw (certificaat van) gewoon aandeel Fugro N.V. (de omwisselverhouding) is vastgesteld op 27.

Het gemiddelde van de slotkoersen van de certificaten van aandelen Fugro N.V. op Euronext Amsterdam op 24, 25
en 26 mei 2010 bedroeg EUR 41,03 per certificaat van aandeel van nominaal EUR 0,05 en is bij de vaststelling van de omwisselverhouding als maatstaf aangehouden. Uitgaande van deze omwisselverhouding en de gemiddelde slotkoers ligt de waarde van de uitkering in (certificaten van) aandelen 1,3 procent boven het contante dividend van EUR 1,50.

Ongeveer 43 procent van de aandeel- en certificaathouders heeft gekozen voor uitkering van het dividend in (certificaten van) aandelen. Fugro N.V. zal hiervoor circa 1,25 miljoen nieuwe aandelen uitgeven. Betaling van het contante dividend of levering van de (certificaten van) gewone aandelen zal vanaf 28 mei 2010
plaatsvinden.

---