Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Opruimactie huisvuil, grofvuil en zwerfafval (update 26 mei 2010)
26 mei 2010

Afronding opruimactie huisvuil wijk voor wijk
Donderdag 27 mei worden alle ondergrondse containers nagelopen; de bijgeplaatste huisvuilzakken worden afgevoerd samen met klein grof afval en, als nodig, worden de containers geleegd. De inzameling van minicontainers voeren we inmiddels volgens de afvalkalender uit.

Grofvuil
Dinsdag 25 mei is het inzamelen van het grofvuil gestart in de wijken waar dinsdag grofvuil ingezameld zou moeten worden. In het wijkoverzicht (rechts op de pagina) kunt u de voortgang volgen van het opruimen van het grofvuil. We proberen zoveel mogelijk de inzameling op de daarvoor vastgestelde dagen uit te voeren. Omdat de al aangeboden hoeveelheid enorm is vragen wij u - indien mogelijk - deze week geen grofvuil extra bij te plaatsen. Als u omhoog zit met uw grofvuil, brengt u het dan alstublieft zelf naar het afvalpunt. U kunt er terecht van maandag tot en met zaterdag van 8.00 -17.00 uur.

Zwerfafval
De aanpak van het zwerfafval is inmiddels ook gestart. Er zijn verspreid door het stadsdeel grote hoeveelheden op te ruimen en daar wordt nu met man en macht aan gewerkt.

Actuele informatie
Houdt u deze website in de gaten voor de meest actuele informatie over de afvalinzameling, de voortgang van de grofvuilinzameling en het opruimen van het zwerfafval.
Wijkoverzicht voortgang opruimactie update 26 mei

Zie ook:

Staking reiniging beëindigd
Opruimactie huisvuil (update 18 mei 2010)
Opruimactie huisvuil (update 19 mei 2010)
Opruimactie huisvuil (update 20 mei 2010)
Opruimactie huisvuil (update 21 mei 2010)
Opruimactie huisvuil (update 25 mei 2010)
Zie het origineel

---