Bruna verkozen tot beste franchiseonderneming van 2010 26/05/2010 21:12

Bruna BV Houten, 26 mei 2010

Bruna verkozen tot beste franchiseonderneming van 2010

Bruna BV is vanavond verkozen tot beste franchiseonderneming van 2010. De jaarlijkse Franchise Trofee is een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Volgens de jury is Bruna een prachtig voorbeeld van hoe een franchisegever in grote transparantie samen met franchisenemers stand weet te houden in een moeilijke markt. En ook daar een win-win situatie weet te creëren. Bruna is mede daarom volgens de jury, als een van de oudste franchiseconcepten in Nederland, een voortreffelijke winnaar.

Bruna-directeur Peter Brouwer: "Wij werken met een open-fee stelsel. Van franchisegever tot franchisenemer, iedereen weet waar hij aan toe is. Die transparantie leidt tot een hele goede onderlinge samenwerking en een sterke band. Franchisers zetten collectief de schouders onder de formule Bruna."

Bruna is zich zeer bewust van de kracht van de lokale ondernemer en ondersteunt daarin op allerlei manieren. "Bij Bruna gaat om het collectief," aldus Peter Brouwer. "Want succes maak je met zijn allen."

In 2009 behaalde Bruna de beste omzet ooit in zijn geschiedenis. Een beter resultaat dan de branche heeft behaald en geheel tegen alle economische trends in.