Politie Zeeland


---


O-960-2010 Te hard, rijbewijs ingevorderd
Dinsdagmiddag rond 15.40 uur is aan de Oude Rijksweg in Rilland het rijbewijs van een 40-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed over genoemde weg met een gecorrigeerde snelheid van 135 km/u (waar 80km/u toegestaan is). Tegen hem is tevens proces-verbaal opgemaakt.

W-961-2010 Aanrijding in Oost-Souburg
Woensdagavond rond 18.30 uur vond er op de kruising Nagelenburgsingel, Prins Bernhardstraat in Oost-Souburg een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een personenauto.
De 66-jarige snorfietser uit Oost-Souburg reed over de Nagelenburgsingel, komende uit de richting van de Irenestraat en gaande in de richting van de Prins Bernhardstraat. Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 44-jarige automobiliste uit Vlissingen.
De snorfietser is met onbekende letsel, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

W-962-2010 Diefstal uit bedrijfspand, Vlissingen
Tussen dinsdagmiddag 17.30 uur en woensdagochtend 07.20 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Singel in Vlissingen.
Uit het pand zijn enkele tientallen euro's weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-963-2010 Bejaarde man bestolen, Oostburg
Dinsdagmiddag rond 14.05 uur is een 83-jarige man uit Oostburg, aan de Langestraat in Oostburg, bestolen van enkele honderden euro's.
Rond genoemd tijdstip werd de 83-jarige man, aan de Langestraat, aangesproken door een onbekende man met de vraag of hij kon wisselen. De 83-jarige man pakte zijn portemonnee en wisselde wat kleingeld met de onbekende man. Na het wisselen ontdekte de 83-jarige man dat er enkele honderden euro's uit zijn portemonnee misten. De onbekende man was op het moment dat dit ontdekt werd al weggelopen.