Open dag Neopost `op locatie' in Drachten


ALMERE, 20100521 -- Neopost, innovator en marktleider op het gebied van mail- en documentoplossingen, organiseert op 26 mei in de fabriek in Drachten een `open dag'. Bezoekers krijgen op deze manier de kans het productieproces van dichtbij te bekijken.

Tijdens de open dag laat Neopost enkele postoplossingen, presentaties en demonstraties zien. Neopost organiseert deze dag in Drachten zodat meer mensen de gelegenheid krijgen om kennis te maken met het bedrijf. Klanten, relaties en prospects zijn van harte welkom op 26 mei in de Neopost fabriek in Drachten.

De open dag vindt bewust op locatie plaats. "Wij begrijpen dat een groot deel van onze doelgroep altijd in tijdnood zit," zegt Hans de Jong, Algemeen Directeur van Neopost. "Daarom nemen wij onze belangrijkste oplossingen mee, demonstreren we de voordelen die de gebruikers van onze producten ondervinden en leggen we onze visie op mail- en documentverwerking en besparings- en optimalisatiekansen in heldere presentaties uit. Op locatie in het noorden, in onze eigen fabriek in Drachten. Zo hopen we te bereiken dat klanten en prospects in deze regio zich even vrij kunnen maken om langs te komen."

Tijdens de open dag in Drachten laat Neopost onder andere de werking van de DS-75 BCR couverteermachine, de IJ-70 frankeermachine en een adresseermachine in combinatie met verschillende software oplossingen zien. Het direct realiseren van besparingen, het snel en eenvoudig verzorgen van een persoonlijke mailing en het zo goedkoop en efficiënt mogelijk versturen van post zijn zaken die Neopost presenteert en demonstreert.

Bezoekers krijgen een gratis Neoscan. Deze tool analyseert het post- en documentproces en geeft aan waar besparings- en optimalisatiekansen liggen. Daarnaast is het een unieke kans om het productieproces van dichtbij te bekijken.

NEOPOST is Europa's grootste en wereldwijd op één na grootse leverancier van postverwerkingsystemen en documentenlogistiek. Binnen het Neopost Concern zetten wereldwijd meer dan 5.500 medewerkers in 15 landen zich in voor 800.000 klanten. In het team in Nederland werken zo'n 75 mensen.

Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com.





Ingezonden persbericht