Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Rotterdam, 28 april 2010

Variety in Comedy met Howard Komproe exclusief

in het oude Luxor Theater

Speciaal voor het oude Luxor Theater worden de buikspreker Paul Zerdin en Lady Carol slechts voor één dag ingevlogen vanuit Engeland naar Rotterdam. Samen brengen zij een avondvullend programma met een gevarieerd aanbod aan comedy en variété van internationale allure, onder de noemer Variety in Comedy. De Rotterdamse stand-up comedian Howard Komproe neemt de presentatie voor zijn rekening. Woensdag 26 mei is dit trio exclusief te zien in het oude Luxor Theater te Rotterdam.

Paul Zerdin is de man die buikspreken een cool imago wist te bezorgen. Met de combinatie van overdonderende charme, onberispelijke komische timing en interactie met het publiek brengt hij zijn drie verschillende poppen tot leven: de brutale puber Sam, de strijdlustige gepensioneerde Albert en de vroegrijpe zuigeling Baby.

Lady Carol wordt als 'uniek' en 'fascinerend' bestempeld. Ze heeft een sublieme, enigszins sinistere benadering van covers. Zo brengt onder meer Radiohead's 'Creep' en 'Running Up That Hill' van Kate Bush. Met haar betoverende uitstraling, een stem als een hese zangvogel en haar ukelele, die ze al sinds haar vierde bespeelt, verovert ze vele harten.

Howard Komproe maakt het plaatje compleet: hij is de host van de avond. Hij presenteerde in de Luxor theaters de afgelopen editie van het fameuze Cameretten Festival met grote klasse. Als lid van de Comedytrain en met zijn voorliefde voor Rotterdam weet deze stand-upper als geen ander dit appeltje te schillen.

Algemeen:

Oude Luxor Theater

Variety in Comedy

Woensdag 26 mei 2010

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: ¤ 22,50 | ¤ 19,50 | ¤ 15

Kaarten zijn te reserveren via www.luxortheater.nl of via 010 - 484 33 33.

De kassa is elke dag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.