Ingezonden persbericht


Beste pers(redactie),

Middels deze mail breng ik u graag op de hoogte van een breed mediaproject dat morgen van start zal gaan in en rond Tilburg. U bent van harte uitgenodigd voor de kick-off morgen van 19.00 - 21.00 uur in het MIDI Theater. Niet alleen redactioneel mogelijk erg interessant voor u, maar ook als deelnemer, nieuws in en rond Tilburg staat centraal, dit mag u niet missen!

Middels deze reminder willen we u graag attenderen op de spectaculaire kick-off van Briljant Tilburg op woensdag 26 mei aanstaande van 19.00 - 21.00 uur in het MIDI Theater. Briljant Tilburg is een nieuw, spraakmakend en interactief narrowcastingnetwerk in Tilburg. Het netwerk zal uit meer dan 250 schermen bestaan, klein en groot, zowel in- als outdoor, op een groot aantal drukbezochte A-locaties in en rond Tilburg, zoals winkelcentra, (hoge)scholen, ziekenhuizen, horeca, invalswegen, culturele instellingen, evenementen (mobiel) en het NS Station. Wij presenteren u, samen met verschillende deelnemers en partners uit Tilburg, narrowcasting 2.0. Geen traditionele narrowcasting of een puur commercieel netwerk, maar narrowcasting zoals narrowcasting bedoeld is: 100% actueel en doelgroepspecifiek = 90% informatie en maximaal 10% commercials.

De inwoner en bezoeker van de stad Tilburg en haar Briljanten staan centraal!

Wethouder De Ridder zal namens de Gemeente Tilburg, samen met een groot aantal vooraanstaande gastsprekers het project officieel openen. Er zijn inmiddels al een groot aantal aanmeldingen van verschillende typisch Tilburgse organisaties. Wij hopen u daarom ook van harte te mogen verwelkomen tijdens de spectaculaire lancering van dit spraakmakende concept, om zelf te beoordelen wat Briljant Tilburg voor uw organisatie kan betekenen. Joep Schreuder (bekend van NOS Studio Sport) is gastheer van de avond.

Middels onderstaande link kunt u zich eenvoudig aanmelden op het BriljantNet-logo linksonder te klikken:

http://www.briljantnet.nl/aanmelden