Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CityZapper ® start antwoord service via Twitter

Weet je het even niet meer in Barcelona of Londen? Twitter dan CityZapper Iedereen heeft het wel eens. Je loopt in een wereldstad en je zoekt een leuk restaurant of lunch café. Maar waar? Daar is nu een oplossing voor. Twitter naar de redactie van CityZapper en je krijgt je antwoord zo snel mogelijk getweet van de redactie.

`De dienst past prima bij het actualiteitsconcept van CityZapper.nl. Je hebt natuurlijk tal van stedensites, maar de kunst is up-to-date te zijn. CityZapper ® is dat door ons netwerk van airline crew en reporters. Daarbij vlieg ik zelf nog steeds parttime als steward en kom dus regelmatig in diverse wereldsteden', aldus Christian Clerx initiatiefnemer van CityZapper ®. De redactie van CityZapper ® beantwoordt vragen in principe tijdens kantooruren en in het weekend. Maar als de dienst heel succesvol wordt, zou het best eens kunnen dat we ook uitbreiden naar een 24 uur service. Christian Clerx: `Je wilt tenslotte ook je vragen beantwoorden van mensen in New York, Hong Kong of San Francisco.' Hoe werkt het? Met behulp van een mobile device of gewoon op internet kunnen vragen worden gesteld op de Twitter pagina van CityZapper ®. Denk aan zaken als: `Ik ben in New York waar kan ik lekker lunchen? Wat is een leuke wijk om the shoppen in Barcelona of wat is een leuke gay club in Rome?' De antwoorden komen uit de uitgebreide database van reisspecialist CityZapper ®. Deze wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste hotspots en meest recente ontwikkelingen.

Christian Clerx: `Niet alle informatie die we hebben staat op onze website. Veel dingen komen bijvoorbeeld alleen terug in onze stedengidsen of binnenkort in onze iPhone apps. Met Twitter willen we meer interactief zijn met onze gebruikers. Als ze CityZapper ® eenmaal kennen zullen ze vaker op onze site komen en meer geïnteresseerd raken in onze producten. Daarnaast hopen we natuurlijk ook op feedback van gebruikers. Niets is zo eenvoudig als een korte tweet.' Meer informatie over de Twitter dienst is te vinden op www.cityzapper.nl/twitter. Hier is ook een lijst te vinden van steden die gesupport worden voor de Twitter dienst.

Over CityZapper: CityZapper ® heeft een eigen redactie; de beschikbare informatie wordt dagelijks bijgewerkt door een netwerk van reporters, airline crew en expats. Gebruikers van CityZapper ® beschikken hierdoor over de meest actuele en betrouwbare informatie. Voor meer informatie zie: www.cityzapper.nl/twitter

Noot voor de redactie,