Volendam Music BV

C&A en Jan Smit tonen hun band met Oranje

Amsterdam, woensdag 26 mei - Excclusief voor het WK-voetbal dat voor de deur staat, hebben C&A en Jan Smit twee speciale J-Style WK-boxers ontworpen. Deze boxers met een rood-wit-blauwe band zijn vanaf deze week verkrijgbaar in alle winkels van C&A. De WK-boxers zijn er zowel voor de heren als voor de kids. Alle Nederlanders kunnen met deze boxer laten zien dat ze fan zijn van het Nederlands Elftal. 'Toon je band met Oranje' is dan ook de titel van de campagne.

Traditioneel rondom een WK zal de Oranje-gekte weer losbarsten. Straten en huizen worden versierd en mensen meten zich de meest gekke oranje outfits aan. C&A en Jan Smit zijn benieuwd hoe creatief mensen zijn met de J-Style WK-boxer. Door een fotowedstrijd uit te schrijven, roepen ze het Nederlandse publiek op om zich met hun WK-boxer op een gekke, originele of verrassende manier op de foto te zetten. De winnaar gaat naar een concert van Jan Smit met drie vrienden en/of vriendinnen en heeft aansluitend een speciale Meet&Greet met Jan. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met 100%NL Magazine.

Campagne

De campagne 'Toon je band met Oranje' wordt deze week landelijk ondersteund met een ABRI van Jan Smit in de WK-boxer. Ook wordt een advertentie geplaatst in het 100%NL Magazine en zullen er radiocommercials worden uitgezonden op 100%NL Radio.

Wedstrijdposter Jan Smit bij 100%NL Magazine

In het nieuwe nummer van 100%NL Magazine, dat vanaf 25 mei in de winkels ligt, is een speciale WK-wedstrijdposter van Jan Smit meegeseald. Met deze grote poster weten alle fans van Jan en alle voetbalfans precies wanneer de WK-wedstrijden worden gespeeld.

Klanten van C&A krijgen vanaf deze week bij aankoop van twee J-Style WK-boxers een gratis 100%NL Magazine.

C&A en Jan Smit

C&A en Jan Smit werken sinds 2006 succesvol samen. Jan Smit heeft een eigen kledinglijn bij C&A, waarvan de J-Style underwear-collectie een vast onderdeel is.

De prijs van de WK-boxers voor heren is 2 voor ¤ 8,95 en voor de kids 2 vooor ¤ 6,95 (maat 122 t/m 182).


---------------------------------