Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GALLO FAMILY VINEYARDS STERKSTE WIJNMERK TER WERELD

26 mei 2010 - Gallo Family Vineyards is het sterkste wijnmerk ter wereld. Tot deze conclusie komt een panel van onafhankelijke experts in de drankindustrie, dat bijna 10.000 merken heeft onderzocht om tot een lijst van 100 sterkste drankmerken te komen. Zij hebben E.&J. Gallo Winery ook de Star Performance Award gegeven voor excellente prestaties binnen hun categorie en binnen de markt in het algemeen.

Het is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Gallo Family Vineyards is uitgeroepen tot sterkste wijnmerk ter wereld in The Power 100. The World's most Powerful Spirits & Wine Brands, 2010. Iain Newell, Europees marketingdirecteur van E.&J. Gallo Winery: 'Dat Gallo Family Vineyards deze prijs opnieuw wint is een bewijs van de kracht en het wereldwijde succes van ons merk. Door wijnen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren en een sterke marketing voegen we waarde toe voor consumenten. Zo geven we nog meer reden om voor Gallo Family Vineyards te kiezen.'

Over E. & J. Gallo Winery

De portfolio van E. & J. Gallo Winery bestaat onder meer uit de Californische merken Gallo Family Vineyards, Turning Leaf, Redwood Creek, Barefoot en Carlo Rossi. E. & J. Gallo Winery, met haar hoofdkantoor in Modesto, Californië, is nog altijd een familiebedrijf, met meer dan 4.500 medewerkers wereldwijd. Vandaag de dag werken er 16 familieleden van 3 generaties in het bedrijf. In 1974 heeft het bedrijf Gallo International opgericht dat inmiddels kantoren heeft in Tokyo, London, Frankfurt, Miami, Mexico City en Toronto. September 2009 heeft E. & J. Gallo Winery Walraven|Sax aangesteld voor de marketing en distributie van haar wijnen in Nederland. www.gallofamily.nl.

Waar verkrijgbaar?

De wijnen van Gallo Family Vineyards zijn verkrijgbaar bij Dirk van den Broek, Jumbo, C1000, Super de Boer, Sanders, Poiesz, Plus, Coop, MCD, Vomar, Hoogvliet, Spar.

EINDE PERSBERICHT

--------------------------------