Gemeente Cromstrijen


Cromstrijense sportdagen met cowboys en indianen

(19-05-2010)

De Brede school Cromstrijen organiseert op donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei 2010 voor de basisschool De Bron, De Takkenbosse, de Dubbeldekker, De Blieken en De Vliet sportdagen. Dit jaar staan de sportdagen in het teken van 'wild west'.

Jaarlijkse sportdagen in Cromstrijen
De Brede school organiseert samen met studenten van het Zadkine college de gezamenlijke sportdagen op donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei 2010. Vijf basisscholen, in totaal 1160 leerlingen, nemen deel aan deze sportdagen. Het thema bestaat dit jaar uit 'wild west' en dit zien de kinderen terug in de verschillende sportieve activiteiten. De sportdagen vinden plaats op velden van voetbalvereniging NSVV in Numansdorp.

Indeling van de groepen
De indeling van de groepen ziet er als volgt uit:

* De groepen 1 en 2 starten op donderdag 27 mei om 9.15 uur
* De groepen 3 en 4 starten op donderdag 27 mei om 12.15 uur
* De groepen 5 en 6 starten op vrijdag 28 mei om 9.15 uur
* De groepen 7 en 8 starten op vrijdag 28 mei om 12.15 uur Brede school Cromstrijen
De gemeente Cromstrijen subsidieert deze activiteit vanuit de Brede school. Met de Brede schoolactiviteiten wil de gemeente zorgen dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen, meer gaan bewegen, hun talenten leren aanspreken en ontdekken, en stimuleren dat kinderen actiever deelnemen aan de samenleving. De activiteiten die vanuit de Brede school plaatsvinden zijn gericht op sport, cultuur, natuur & milieu en muziek & dans. Deze activiteiten vinden behalve tijdens schooltijd ook tussen de middag en na schooltijd plaats. Kijk voor meer informatie bij Brede school Cromstrijen