Gemeente Beek


Informatiebijeenkomst Herinrichting Oude Rijksweg

Op 27 mei 2010 houdt Heijmans Wegenbouw in samenwerking met de gemeente Beek een informatiebijeenkomst over de herinrichting van de oude Rijksweg Maastrichterlaan / Wolfeynde. De bijeenkomst is in Café Benelux (Maastrichterlaan 7) en start om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst komen het verloop van de herinrichting tot dan toe, en de nog uit te voeren delen aan de orde. In het bijzonder komen de bereikbaarheid en diverse praktische zaken met betrekking tot fase 3 aan de orde. Fase 3 betreft de herinrichting van de Maastrichterlaan tussen het Raadhuispark en de Raadhuisstraat.

Meer informatie
De meest complete en actuele informatie vindt u op de website www.beekbereikbaar.nl. Eventuele vragen, opmerkingen, suggesties of klachten kunt u tijdens het inloopspreekuur bespreken met de uitvoerder. Het inloopspreekuur is elke woensdagmiddag van 12.30 tot 13.30 uur in de directiekeet van Heijmans achter op de parkeerplaats ter hoogte van de Maastrichterlaan 26. Als alternatief kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Voor meer urgente zaken kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerder onder nummer 06-53737065.
Â