Gemeente Binnenmaas

Komt u ook naar de avond voor nieuwe inwoners?

De gemeente Binnenmaas houdt op donderdag 27 mei a.s. een avond voor nieuwe inwoners. Het is de eerste keer dat dit gebeurt. Behalve de nieuwe inwoners zijn ook verenigingen uitgenodigd, die demonstraties en informatie over hun club geven. Het college van burgemeester en wethouders is ook aanwezig. De avond wordt in het gemeentehuis gehouden en begint om 19.45 uur. Rond 21.45 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

De bedoeling van deze avond is om op een informele manier kennis te maken met elkaar. Bovendien ziet u wat er zoal te doen is op het gebied van het verenigingsleven in onze gemeente. U kunt ook het vernieuwde en uitgebreide gemeentehuis bekijken. De koffie staat voor u klaar.

De inwoners van Binnenmaas die hier vanaf juni vorig jaar zijn komen wonen, hebben een uitnodiging ontvangen. Heeft u de uitnodiging per abuis niet gekregen en wilt u toch graag komen, bel dan met 078 673 91
01 of mail naar redactie@binnenmaas.nl.

Bent u al eerder (in de eerste helft van 2009) hier komen wonen? Dan bent u ook van harte welkom. Wilt u zo vriendelijk zijn u aan te melden via tel. 078 673 9101 of e-mail redactie@binnenmaas.nl.