Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Vaststelling projectbesluit "Groeningsestraat 4 te Groeningen"

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 29 april 2010 het projectbesluit "Groeningsestraat 4 te Groeningen" heeft vastgesteld. Het projectbesluit heeft betrekking op het oprichten van vervangende nieuwbouw in de vorm van twee halfvrijstaande woningen op het perceel Groeningsestraat 4 te Groeningen.
Met ingang van 27 mei 2010 ligt het projectbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis (zie voor adres en openingstijden colofon). Het projectbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/bekendmakingen.

Gedurende deze termijn, dus tot en met 30 juni 2010, kunnen diegenen die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de rechtbank te 's-Hertogenbosch (Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch).
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 1 juli 2010, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te 's-Hertogenbosch. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

* Groeningsestraat 3 Groeningen.pdfLees voor