Gemeente Drechterland

20-5-2010
Inloopavonden

Projectbureau N23 Westfrisiaweg houdt inloopavonden

Op 27 mei en 2 juni kunt u een inloopavond bezoeken over de N23. Op 27 april 2010 hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Holland voor de Westfrisiaweg het inrichtingsmilieueffectrapport (MER) aanvaard en het voorontwerp-inpassingsplan vastgesteld. In het MER zijn de milieueffecten van de opwaardering van de weg beschreven. Het voorontwerp-anpassingsplan is de eerste stap in de provinciale bestemmingsplanprocedure.

Van 10 mei tot 21 juni 2010 liggen de stukken ter inzage en kan een inspraakreactie/zienswijze worden gegeven. Om u te informeren over het MER, het inpassingsplan en uw mogelijkheden om te reageren, organiseert het projectbureau N23 Westfrisiaweg twee inloopavonden voor omwonenden en belangstellenden.

Deskundigen staan op 27 mei en 2 juni tussen 18.30 uur en 21.00 uur voor
u klaar om uw vragen te beantwoorden. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Tijdens de inloopavonden is er geen mogelijkheid zienswijzen in te dienen. De Westfrisiaweg is het Noord-Hollandse deel van de toekomstige verbinding N23 van Alkmaar naar Zwolle. Een opwaardering is noodzakelijk ter verbetering van de bereikbaarheid, economische structuur en werkgelegenheid binnen de regio. Kijk voor meer informatie op www.n23westfrisiaweg.nl.