Deelgemeente Charlois Rotterdam

Hondenbrigade bezoekt Zuiderpark

Wie donderdagavond 27 mei aanstaande in het Zuiderpark de hond uitlaat, loopt de kans de Hondenbrigade in actie te zien.

De Hondenbrigade komt in actie De Hondenbrigade bestaat uit een komisch viertal (twee toiletjuffrouwen en twee gastheren). Het is een initiatief van Gemeentebelastingen om de hondenbelasting onder de aandacht te brengen.

De Hondenbrigade bezoekt tot en met 28 mei verschillende hondentoiletten in de gemeente Rotterdam, waar ze op humoristische wijze contact zoeken met honden en hun baasjes. Tijdens de tour deelt de Hondenbrigade de lakens uit op de hondentoiletten. Laat u ook door hen verrassen. Kom kijken!

Een hondenuitlaatplaats in uw buurt. Logisch.

In Rotterdam geldt dat er hondenbelasting betaald moet worden als u een hond heeft. Dat is eigenlijk heel logisch, want de gemeente biedt verschillende faciliteiten voor honden die onder andere betaald worden uit belastinggeld van de gemeente. Zo zorgt de gemeente voor de aanleg, de schoonmaak en het onderhoud van uitlaat- en losloopzones. De gemeente probeert daarbij een goede balans te vinden tussen de wensen van alle inwoners, met én zonder hond.

Gratis hondenfrisbee

Heeft u nog geen aangifte voor hondenbelasting gedaan? Doe aangifte vóór 1 juli 2010. U ontvangt dan een gratis hondenfrisbee.

Meer informatie over hondenbelasting kunt u vinden op: www.rotterdam.nl/hondenbelasting of bel naar: 14 010

De Hondenbrigade komt donderdag 27 mei van 19.30 21.00 uur in actie in het Zuiderpark