Nederlandse alcoholvrije wijn in vloot Griekse luchtvaartmaatschappij

27/05/2010 09:45

Het Communicatie Bedrijf

ATHENE - De alcoholvrije wijnen van Domaine de Fleur zijn vanaf volgende maand ook verkrijgbaar in de vliegtuigen van de Griekse luchtvaartmaatschappij Hellenic Imperial Airways. De luchtvaartmaatschappij besloot onlangs geen alcohol meer te schenken op vluchten. Na een intensieve smaaktest kwamen de alcoholvrije wijnen van Domaine de Fleur als beste uit de bus en gaan deze de alcoholhoudende wijnen in de vliegtuigen vervangen.

Domaine de Fleur begon in het voorjaar van 2009 met het op de markt brengen van gedealcoholiseerde wijnen om consumenten een kwalitatief en smakelijk alternatief te bieden voor alcoholhoudende wijn en groeide sindsdien uit tot een bloeiend bedrijf.

POPULAIR

De vraag naar deze alcoholvrije wijnen oversteeg al snel elke verwachting en sinds najaar 2009 zijn de alcoholvrije wijnen van Domaine de Fleur verkrijgbaar bij slijterijketen Dick III, zelfstandige slijters, bij cateraars en in diverse horeca- en congrescentra en horecagroothandels.

Uit onderzoek van het bedrijf uit Zevenhoven blijkt dat alcoholvrije wijnen vooral worden gekocht door hoger opgeleide vrouwen in de leeftijdscategorie van 35 tot 55 jaar. De vrouwen zijn veelal werkzaam in managementsfuncties. Bij de aanschaf vormen de bewuste keuze voor alcoholvrije momenten en gezondheidsaspecten belangrijke afwegingen.

ALTERNATIEF VOOR ALCOHOL

De snelgroeiende Griekse luchtvaartmaatschappij Hellenic Imperial Airways vliegt vanaf de Atheense luchthaven Elefthérios Venizélos naar bestemmingen in Europa, het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. Enkele maanden geleden besloot de luchtvaartmaatschappij geen alcohol meer te schenken op haar vluchten en op zoek te gaan naar kwalitatieve alternatieven.





http://www.domainedefleur.nl