Ezwim

Wolter & Dros kiest voor Ezwim Telecom Management Diensten

Professioneel Telecom Management in 19 Wolter & Dros vestigingen

Amsterdam, 27 mei 2010 - Wolter & Dros, technisch dienstverlener gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en engineering van installaties, heeft voor Ezwim, Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten, gekozen om haar bedrijfstelecommunicatie professioneel te beheren.

Met de Ezwim Telecom Management applicatie kan Wolter & Dros een aantal doelstellingen realiseren:

* Inzicht in de telecomkosten en het telecomgebruik van de totale organisatie maar ook op het niveau van de afzonderlijke vestigingen.

* Het mobiele kostenbewustzijn van alle medewerkers verhogen door management rapportages.

* Automatische doorbelasting van telecomkosten binnen de financiële administratie.

* Volledig inzicht in wie welke mobiele telefoon in bezit heeft inclusief alle belangrijke codes voor het toestel en de simkaart.

"Met Ezwim Telecom Management hebben we nu zowel op centraal als decentraal niveau volledig inzicht en controle op telecomuitgaven", zegt Coert Wijnands, Hoofd Facilitaire Zaken van Wolter & Dros. "Door deze inzichten besparen we niet alleen tijd en geld maar zorgen er ook voor dat we in een veel betere onderhandelingspositie met onze mobiele aanbieders zitten."

Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim is verheugd met de keuze van Wolter & Dros voor Ezwim: "Wij zijn blij dat wij met onze telecom management cloud computing diensten direkt belangrijke kostenbesparingen hebben kunnen realiseren voor Wolter & Dros; onze gebruiksvriendelijke webdiensten stellen Wolter & Dros in staat om telecom en service management effectief te managen en te optimaliseren."

Over Ezwim

Ezwim is Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via http://www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim produkten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.

Voor meer informatie
Ezwim
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com

"Uitstekend product en bedrijf, verhoogt het kosten bewustzijn van onze werknemers bij het gebruik van mobiele oplossingen."

Albert Jan van Bergeijk, Mexx International