Gemeente Ermelo


3e werkgroepbijeenkomst Centrumontwikkeling

Maaandag 17 mei is de 3^e werkgroepbijeenkomst Centrumontwikkeling gehouden. Het thema van deze bijeenkomst was heel concreet, namelijk "Visualiseren". In deze bijeenkomst is het centrum van Ermelo onder de loep genomen en ideeën voor veranderingen aangegeven.

Werkgroepbijeenkomst 13 april 2010

Iedere werkgroep is aan de slag gegaan met de door zichzelf geformuleerde opdrachten. Het was flink doorwerken om alles op papier te krijgen.

Centrumontwikkeling

De werkgroepen maakten gebruik van een digitale foto van het centrum van Ermelo. Met cirkels en pijlen werden ideeën voor locaties aangegeven. De ideeën zijn uitgewerkt in tekst of uitgebeeld met plaatjes. Vakantiefoto's werden gebruikt om de gewenste sfeer voor ons dorpscentrum te laten zien.

Centrumontwikkeling

De foto's en teksten zijn per werkgroep in presentaties gevoegd voor het compleet maken van de uiteindelijke centrumvisie. Klik hieronder voor de presentaties van de verschillende werkgroepen.
* werkgroep Groen

* werkgroep Hart

* werkgroep Jongeren

* werkgroep Ontmoeten

* werkgroep Leefbaarheid

* werkgroep Toegankelijkheid

* werkgroep Diversiteit

Op 28 en 29 mei worden de presentaties van de werkgroepen aan elkaar getoond en worden de plannen samengevoegd zodat èèn totaalbeeld (burgervisie) ontstaat. Ook worden alternatieven besproken en daar waar mogelijk meegenomen. Deze burgervisie wordt op maandag 7 juni in de Dialoog aan de inwoners van Ermelo gepresenteerd. U bent op 7 juni van harte welkom om te kijken, te luisteren en te reageren!

Aanmelden
Om de avond goed voor te bereiden, is het fijn als u zich vooraf aanmeldt. U kunt dat op twee manieren doen. Stuur een e-mail met uw gegevens naar raadsgriffie@ermelo.nl of u neemt even telefonisch contact op met de raadsgriffie (0341) 56 74 20. Wilt u zich vóór donderdag 3 juni aanmelden?