Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

âLekker weg met Groepenâ actie van start

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) is op 24 mei samen met Classic FM en Stergroep groepsaccommodaties in het kader van de campagne âLekker Weg met Groepenâ met een speciale actie gestart.

Diegene die de meest originele reden geeft om met een groep weg te mogen, wint een verzorgd weekend weg met twintig vrienden, familieleden of collegaâs in een Stergroep groepsaccommodatie.

Op www.classicfm.nl kan iedereen aangeven waarom hij juist met deze groep een verzorgd weekend weg zou moeten winnen. De winnaar ontvangt een compleet verzorgd weekend bestaande uit twee overnachtingen, een ontbijtbuffet en een driegangen menu op zaterdag plus een brunch op zondag. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Stergroep groepsaccommodaties. De actie loopt tot en met 30 mei 2010.

Lekker weg met groepen gids
Het NBTC geeft jaarlijks een gids Lekkerwegmetgroepen.nl uit, waarin een overzicht wordt gegeven van groepsaccommodaties en groepsuitjes verspreid over heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lekkerwegmetgroepen.nl. Je kunt hier tevens de gids aanvragen.

27 mei 2010