Politie Gelderland-Zuid

Twee gewonden bij ongeval

Culemborg, 27-05-2010 o Donderdagmorgen, rond 08.00 uur vond er een ongeval plaats op de kruising van de Zeedijk en de Rijksstraatweg. Hierbij raakten twee personen gewond.

Een 30-jarige Culemborger reed met zijn auto vanuit Geldermalsen in de richting van Culemborg en wilde links afslaan ter hoogte van de Zeedijk. Een 28-jarige automobilist uit Buren reed hem tegemoet. De 30-jarige Culemborger sneed bij het afslaan de 28-jarige man uit Buren waardoor deze tegen de auto van de Culemborger reed. Achter deze 27-jarige man uit Buren reed een 44-jarige vrouw uit Hendrik Ido Ambacht. Doordat de 27-jarige van de weg raakte door de aanrijding kon de 44-jarige vrouw niet meer uitwijken en kwam in botsing met de auto voor haar. De 27-jarige bestuurder uit Buren is met rugletsel naar het UMC Utrecht gebracht. De 44-jarige vrouw uit Hendrik Ido Ambacht is overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel.

De 30-jarige Culemborger is aangehouden omdat hij door zijn rijgedrag een ongeval veroorzaakte. Hij is voor verhoor overgebracht naar het bureau. In verband met werkzaamheden werd het verkeer van en naar de kruising tijdelijk omgeleid en werd om 11.00 uur weer vrijgegeven.

(15)

Laatst gewijzigd 27-05-2010 13:54 | © Regio Gelderland-Zuid |