Inschrijving Scriptieprijs 2010 van Berenschot geopend

27/05/2010 14:32

Berenschot

Utrecht, 19 mei 2010 - Voor het derde jaar is de scriptieprijs van Berenschot weer geopend voor inschrijving. Een jury onder leiding van prof. dr. T.W.A Camps, directievoorzitter van Berenschot, beoordeelt alle inzendingen op innovativiteit, aanwezigheid van een opmerkelijk inzicht en de praktische toepasbaarheid in het adviesvak. In het najaar dienen de tien genomineerden een presentatie te geven, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Om in aanmerking te komen voor de Scriptieprijs, moet de masterscriptie minimaal met een 8 zijn beoordeeld en in 2009/ 2010 zijn afgerond. Anders is een letter of recommendation noodzakelijk van de hoogleraar. Tot slot moet het onderwerp van de scriptie raakvlakken hebben met de expertisegebieden van Berenschot. 'De prijs geeft studenten de kans hun kennis met ons te delen,' zegt Myrte Ferwerda, bedenker van de Scriptieprijs. 'En uiteraard is het voor Berenschot een mooie kans om in contact te komen met veelbelovende studenten.' De focus ligt op studenten bedrijfskunde, bestuurskunde en psychologie. Aan de scriptieprijs is een geldbedrag van 1500 euro verbonden. De tweede prijs is 500 euro. Zie voor meer informatie www.berenschot.nl/scriptieprijs.

De Scriptieprijs is een initiatief van de Stichting Berenschot Fundatie, die Berenschot-consultants stimuleert hun kennis van het vakgebied te verdiepen en inzichten en methoden te vernieuwen om het instrumentarium van de Berenschot up-to-date te houden. De Fundatie biedt financiële ondersteuning en inhoudelijke begeleiding van onderzoeksprojecten. De Fundatiereeks van Berenschot omvat inmiddels tientallen titels.

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met ruim 500 medewerkers in de Benelux.





http://www.berenschot.nl/scriptieprijs