Vodafone introduceert samen partners Managed Telefonie oplossingen

27/05/2010 15:36

Vodafone Libertel NV

Vodafone introduceert samen met Dimension Data en Imtech ICT Managed Telefonie oplossingen

27 mei 2010 - Vodafone heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met IT-dienstverleners Dimension Data en Imtech ICT om via beide partijen een gezamenlijk Managed Telefonie oplossing aan grootzakelijke klanten te kunnen bieden. Vodafone bouwt hiermee verder aan zijn positie als aanbieder van totale communicatie oplossingen. Via deze samenwerking kunnen organisaties de beschikking krijgen over een volledig geïntegreerd telefonienetwerk dat door beide partners geïmplementeerd en beheerd kan worden. Dimension Data als ook Imtech ICT dragen zorg voor de IP-gebaseerde telefooncentrale welke gecertificeerd is voor IP-verbindingen vanuit Vodafone. De samenwerking is vandaag tijdens de BTG dagen officieel van start gegaan.

Jeroen Hoencamp, Directeur Zakelijke Markt, Vodafone Nederland: "De samenwerking onderschrijft onze positie als aanbieder van totale communicatieoplossingen. Door deze partnerschap worden organisaties in staat gesteld het complete beheer van hun bedrijfstelefonie uit handen te geven aan een samenwerking van betrouwbare dienstverleners, zonder dat ze daarvoor bij verschillende partijen hoeven aan te kloppen. Voordeel voor de klant is één aanspreekpunt, één geïntegreerd prijsplan en één supportdesk".

Het telecom netwerk van Vodafone gecombineerd met IP PBX diensten, LAN integratie en netwerk beheer vanuit de partners bieden geïntegreerde oplossingen voor de grootzakelijke markt. Optioneel kan men kiezen voor een volledig beheerd IP-VPN netwerk tussen vestigingen en mobiele medewerkers. Doordat Vodafone zowel een samenwerking met Dimension Data als Imtech ICT aan gaat, kunnen klanten kiezen tussen beide ICT dienstverleners.

Voor meer informatie over de Managed Telefonie oplossing die Vodafone en zijn partners biedt, ga naar: www.vodafone.nl/integrated.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Indien u geen persberichten meer wilt ontvangen van Vodafone, klik hier

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld, met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen, verspreid over 5 continenten alsmede partnernetwerken in circa 40 landen wereldwijd. Per 31 maart 2010 heeft Vodafone proportioneel ruim 340 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.

Over Dimension Data:

Dimension Data is een gespecialiseerde leverancier van IT-diensten en -oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen, ondersteunen en beheren. Het bedrijf combineert expertise in technologieën voor netwerken, unified communications, beveiliging, datacenters, storage, Microsoft en contactcenters met vaardigheden op het gebied van consultancy, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie, ga naar: www.dimensiondata.com/nl.

Over Imtech ICT:

Imtech ICT Communication Solutions is dé communicatiespecialist van Nederland. Specialismen zijn datatransport (vast en mobile), datacenter technologie, Unified Communications, vaste- en mobiele telefonie, video, web collaboration. Als onafhankelijke System Integrator is Imtech ICT Communication Solutions vooral actief in de segmenten Zorg, Onderwijs, Overheid, Zakelijke Dienstverlening, Industrie en Providers. Voor meer informatie, ga naar: www.imtech.nl/cs.





http://www.vodafone.nl/integrated