Gemeente Hoorn

Nieuwe kavels te koop in Bangert en Oosterpolder

In fase 4a van de Bangert en Oosterpolder zijn elf gemeentelijke kavels in de verkoop. De kavels liggen net achter de Bangert aan de westkant van De Strip. Het zijn ruime kavels in een omgeving met een dorps karakter.

Fase 4a ligt in het gebied Hoge Hemen. Voor de uitwerking is dorp als thema gekozen. De kleinschalige en karakteristieke dorpskenmerken zoals een dorpsstraat, dorpsrand, dorpspleinen en groene wandelgebieden komen terug in de wijk. Er komt een mix van vrijstaande, halfvrijstaande, aaneengesloten woningen en appartementen.

Kenmerken kavels De kavels vormen de overgang tussen de nieuwbouw van fase 4a en de bestaande lintbebouwing van de Bangert. Sommige kavels liggen aan de hoofdweg van deze fase en andere liggen rondom hofjes. Het zijn ruime kavels die variëren in grootte van 392 m2 tot 744 m2. De prijs varieert van 125.666 tot 284.201.

Kavels in andere fasen Naast de kavels in fase 4a zijn er ook drie kavels in fase 1b in de verkoop gekomen. Deze kavels liggen aan de Schouwmeester aan de noordkant van de Dorpsstraat Zwaag. In fase 2 zijn er nog elf kavels te koop in het gebied langs de Rijweg. Bijzonder aan deze kavels is dat er maar weinig bouwregels voor zijn.

Meer informatie Kijk voor de actuele beschikbaarheid en prijzen op de website www.bangertenoosterpolder.nl. Wie vragen heeft of een brochure wil aanvragen, kan contact opnemen met de heer D. Doodeman van de gemeente Hoorn. Hij is bereikbaar via 0229 252495 en d.doodeman@hoorn.nl.