Gemeente Tilburg

Persbericht
27 mei 2010

Drie dagen genieten op Festival Mundial voor Tilburgse minima

Tilburgse minima betalen e-ticket met Meedoenregeling

De gemeente Tilburg en Mundial Productions geven 13.789 minima de gelegenheid om goedkope e-tickets te bestellen voor Festival Mundial via www.festivalmundial.nl. Op de website kunnen zij met hun burgerservicenummer een e-ticket uitprinten. De e-tickets zijn persoonlijk. Bij de kassa van Festival Mundial moeten zij het e-ticket samen met een geldig identiteitsbewijs laten zien. De normale prijs voor een driedaags ticket is in de voorverkoop EUR 37,50 en aan de kassa EUR 60.

Wethouder Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid Jan Hamming: "Duizend Tilburgers hebben vorig jaar goedkope kaarten gehaald. Zij waren zo enthousiast, dat we dit jaar mensen de kans geven om de kaartjes te kopen met het Meedoenbudget. Zij hoeven dus niets af te rekenen, want de tickets worden betaald van de Meedoenregeling."

"Op Festival Mundial is iedereen welkom. Om die reden bieden we de kaarten in de voorverkoop goedkoper aan. Ook willen we de Meedoen-actie van de gemeente Tilburg graag ondersteunen, door Tilburgse minima drie dagen Festival Mundial cadeau te geven. Wij steunen de Meedoen-actie zodat de Tilburgse minima op een laagdrempelige wijze Festival Mundial kunnen bezoeken", aldus directeur van Mundial Productions Jan Drissen.

Voor wie

De goedkope e-tickets zijn voor Tilburgse minima, die gebruik maken van de Meedoenregeling. Zij kunnen de e-tickets bestellen en uitprinten via www.festivalmundial.nl. (zie onderstaande link). Wie thuis geen computer of printer heeft, kan de e-tickets afhalen bij de stadswinkel Centrum of Loket Z Noord.

Links


* www.festivalmundial.nl

---