Strukton


Strukton ontwikkelt uniek huisvestingsconcept voor nieuwbouw ziekenhuizen

27 | 05 | 2010

Strukton heeft samen met VolkerWessels, EGM Architecten en Royal Haskoning een innovatief huisvestingsconcept ontwikkeld voor ziekenhuizen. Het concept is ontwikkeld met oog voor patiënten, specialisten, verplegend personeel en bezoekers én is mede door de slimme logistiek en modulaire opbouw zeer efficiënt.

Hoogste score
"We hebben dit huisvestingsconcept gezamenlijk ontwikkeld voor het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. Hoewel we in deze aanbesteding als tweede zijn geëindigd, heeft ons huisvestingsconcept de hoogste score behaald. Onze visie op het zorgproces in relatie tot flexibele, efficiënte en duurzame huisvesting oogstte veel lof", zegt projectmanager Jeroen Mieris van Strukton Zorg.

Gebouw op maat
Het huisvestingsconcept is ontwikkeld voor nieuwbouw van ziekenhuizen. Het concept is eenvoudig te configureren naar de specifieke behoeften van een zorgonderneming. Het gebouw is tevens eenvoudig aan te passen aan veranderende eisen en wensen. Hierdoor is het mogelijk om patiënten continu volgens de laatste zorgvisie te behandelen en biedt de medische staf en verpleegkundig personeel een professionele werkomgeving. Op deze manier draagt het blijvend bij aan een verhoogde gebruikswaarde van het gebouw en een gezonde bedrijfsvoering van het ziekenhuis tegen minimale huisvestingslasten.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het huisvestingsconcept en over de mogelijkheden, neem dan contact op met Jeroen Mieris of kijn op www.strukton.nl/zorg.

Strukton Integrale Projecten