Ingezonden persbericht

ZOMERSE DONDERDAGAVONDETAPPES IN LANDELIJK NOORD VAN START

Donderdag 27 mei vindt de eerste Theateretappe in landelijk Noord plaats. Op 6 donderdagavonden tot aan de zomervakantie is de Theateretappe in landelijk Noord neergestreken. U kunt sportief op de fiets van theatertje naar theatertje in het veenweidegebied van landelijk Noord, culinair genieten en je laten verrassen door vier bijzondere voorstellingen. De route voert langs Zunderdorp, Ransdorp, Durgerdam en het Kinselmeer. De echte wielerliefhebbers kunnen Holysloot ook nog aan doen.

Zinderende zomeravondetappes, als medicijn in tijden van krapte een avond vol overvloed aan cultuur, natuur, beweging, buitenlucht en goed eten én het verhaal over een historische vloed in landelijk Noord. Kortom overvloed in krappe tijden.

Elke donderdagavond is een unieke combinatie van kleinkunst, bewegingstheater, moderne dans, sing-a-songwriters, verhalen vertellen en/of cabaret.

Kern van de Theateretappe vormen 4 mobiele theatertjes. Deze Theaterwagens zijn sfeervol omgebouwde schamelwagens, de moderne versie van de Pipowagen. In de theatertjes is op de tribune plek voor 30 bezoekers. Een hemelschildering, velours-gordijnen, belichting en een intiem podium vormen binnen het decor. In deze entourage wordt een grote verscheidenheid aan voorstellingen gepresenteerd.

Gegevens

De theateretappes in landelijk Noord worden gehouden op de donderdagavonden van 27 mei tot en met 1 juli

Voorstelling ¤ 6,- passe partoute voor 4 voorstellingen ¤ 20,-

Voorstellingen inclusief drie-gangenmenu bij Bourgondineren ¤ 45,- op de Stadshoeve.

Fietsverhuur, ¤10,- per fiets, vanaf opstapplaats Stadshoeve mogelijk.