Ingezonden persbericht

D66 Amsterdam oost

PERSBERICHT

27 mei 2010

Martijn van Aartrijk nieuwe voorzitter afdeling D66 Amsterdam Oost

Op de Algemene Ledenvergadering van D66 Amsterdam Oost is op 26 mei een nieuwe voorzitter gekozen. De strijd die plaatsvond in Café Spargo ging tussen Frederic Petrignani en Martijn van Aartrijk. De strijd is met een minimaal verschil van één stem gewonnen door Martijn van Aartrijk.

Martijn van Aartrijk (32) woonde in de Indische Buurt, Watergraafsmeer en nu in het Oostelijk Havengebied. Martijn wil de komende periode de communicatie van de afdeling verbeteren. Na vijf jaar als bestuurslid Campagne en ervaring met verschillende Europese-, Tweede Kamer- en gemeenteraadsverkiezingen wil hij dat de inhoud van D66 beter overkomt. "De inhoud en de mensen zijn goed bij D66, nu moet deze beter gecommuniceerd worden," aldus Van Aartrijk.

Martijn wordt de opvolger van Jan-Bert Vroege die nu vice-fractievoorzitter van D66 is in de deelraad van Amsterdam Oost. Jan-Bert heeft zeven jaar de afdeling gedragen die onder zijn leiding is uitgegroeid van een afdeling van 270 naar 550 leden. Een prestatie die door beide kandidaten nog eens benoemd werd en waarvoor zij Jan-Bert bedankten.