Ianka Fleerackers zetelt in de jury van de roodharigen

27/05/2010 12:35

WALIBI BELGIUM

Waver, 27 mei 2010 - Walibi Belgium bereidt zich actief voor op de "Dag van de Roodharigen II" die dit jaar zal doorgaan op zaterdag 29 mei. Reeds 2500 personen hebben zich ingeschreven op www.walibi.be. Op zaterdag zullen de officiële juryleden, de roodharigen ontvangen en hen gratis toegang verlenen tot het park. Een van de juryleden is niemand minder dan actrice en schrijfster Ianka Fleerackers.

Een uitzonderlijk jurylid

Ianka Fleerackers is actief als actrice voor televisie, film en theater, zo vertolkte zij één van de hoofdrollen in Flikken en Louise Louise. Naast het acteren heeft Ianka ook een passie voor het schrijven. Zo schreef zij onder meer Roodkopje, een autobiografie waarin zij vertelt hoe trots zij is om een rood kopje te hebben. Zij zal op zaterdag exemplaren van dit boek signeren.

Geen alleenstaand initiatief

Het is zeker niet de eerste bijeenkomst van roodharigen. Er bestaan namelijk verschillende verenigingen in de Verenigde Staten maar ook in Europa. Zo wordt er in Nederland (Breda) jaarlijks "The Redhead Day" georganiseerd. Gedurende die dag zijn verschillende soorten workshops voorzien, zo kan men er conferenties volgen, mode defilés bewonderen, en tentoonstellingen en concerten bijwonen. Deze Nederlandse vereniging steunt Walibi Belgium door zijn 5000 leden uit te nodigen op deze unieke "Dag van de Roodharigen II".

Inschrijvingen op walibi.be

Om zich in te schrijven voor de "Dag van de Roodharigen II", kan men eenvoudigweg surfen op www.walibi.be en het inschrijvingsformulier invullen.

Inschrijven kan tot vrijdag 28 mei om middernacht.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel