Ingezonden persbericht


5 maart 2010

Persbericht

TPZ wil tijdens weekend blokkades christenen wegnemen

Van donderdagavond 27 tot en met zondagmiddag 30 mei organiseert stichting Toerusting Pastorale Zorg (TPZ) een conferentie over ´Op weg naar de heelheid in Christus´. De conferentie is bedoeld voor christenen die willen groeien in hun intimiteit met Jezus Christus en hierin blokkades ervaren. Het weekend wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Op de conferentie krijgen bezoekers handvatten aangereikt om diep in hun hart de genezende kracht van de Heilige Geest te ervaren en herstel te ontvangen op alle terreinen van hun leven. Wanneer, volgens de organisatie, de wortels van chronische problemen, apathie of angst worden benoemd en in het licht van Christus worden gebracht, kunnen mensen de genezende werking van de Heilige Geest ervaren. Het programma bestaat uit onderwijs, aanbidding, getuigenissen en individueel pastoraat door de leden van het gebedsteam.

Conlee en Signa Bodishbaugh uit de Verenigde Staten verzorgen de lezingen. Conlee is sinds 1988 ´senior pastor´ van Christ Anglican Church in Mobile (VS). Toen zij in 1972 een ontmoeting hadden met Jezus Christus werd hun leven letterlijk op de kop gezet. Ze werken samen met inspirator van Stichting Toerusting Pastorale Zorg Leanne Payne als teamleden van Pastoral Care Ministries.

De kosten voor dit weekend zijn afhankelijk van het gekozen arrangement. Voor opgaven en meer informatie kan worden gekeken op www.betteld.nl.

Einde persbericht