Ingezonden persbericht


Persbericht

I.R.I.S. en Open Text organiseren ontbijt- en lunchsessie: 'Dossiermatig werken in een digitale omgeving'

Meerssen, 10 mei 2010 - Na het succes van de lunchmeeting 'Doe meer met minder op basis van I.R.I.S. Document- en Dossiermanagement' organiseert I.R.I.S., specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement, samen met Open Text - wereldwijd toonaangevend leverancier in Enterprise Content Management (ECM) software - op 27 mei een ontbijt- en lunchsessie. De sessies, met als thema 'Dossiermatig werken in een digitale omgeving', vinden plaats in Slot Doddendael te Ewijk en bieden de bezoeker een praktische benadering van dossiermatig werken binnen de Open Text ECM Suite.

Door de toepassing van deze digitale manier van dossiervorming worden data- en document georiënteerde systemen een uniform geheel. Hierbij wordt ook gekeken naar de verhouding tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie binnen de organisatie. Resultaat van deze manier van werken is een centraal digitaal dossier, waarbij alle relevante informatie en documentatie - afhankelijk van autorisaties en momentopname - beschikbaar zijn.

Het doel van deze sessies is om de bezoeker:


* Te informeren over het concept van dossiermatig werken, inclusief de te behalen voordelen;
* Kennis te laten maken met de gedachtegang en de organisatorische voordelen van deze nieuwe aanpak;
* Direct inzicht te geven in de praktische invulling binnen de Open Text ECM Suite. Hoe ondersteunt Open Text business processen en hoe integreert de Open Text ECM Suite zichtbaar en onzichtbaar met werkprocessen van medewerkers?

De ontbijtsessie is bestemd voor bestaande Open Text gebruikers, de lunchsessie wordt georganiseerd voor organisaties die nog geen gebruik maken van digitaal document management. In deze tweede sessie wordt daarom ook in de inleiding aandacht gegeven aan de basisprincipes van digitaal werken.

Programma (ontbijt / lunch)
Ontvangst: 08:30 - 09:00 / 13:00 - 13:30 Ontbijt en introductie dossiermatig werken: 09:00 - 10:00 / 13.30 - 14.30 Live demonstratie: 10:00 - 11:00 / 14.30 - 15.30 Discussie en afsluiting: 11:00 - 11:30 / 15.30 - 16.00

Registratie

Deelname aan en registratie voor de meetings is geheel gratis. Voor meer informatie, neem contact op met Dunja Koenders van I.R.I.S.: +31 (0)43 408 6600.

I.R.I.S. - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen, Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 - e-mail: info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren. I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert zijn productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships. I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur. In 2008 realiseerde de I.R.I.S. Group een omzet van 109,3 miljoen euro.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 600 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Antwerpen (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hongkong (China) en Oslo (Noorwegen).

Meer informatie op www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com

Over Open Text
Open Text, softwareleverancier en marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM), helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. Open Text beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 50 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com


---




Ingezonden persbericht