Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Minister Donner in Enschede bij Business Ontmoet Business bijeenkomst UWV Werkplein

Minister Piet Hein Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ingegaan op de uitnodiging om op 27 mei aanstaande aanwezig te zijn tijdens een BOB (Business Ontmoet Business) netwerkbijeenkomst, georganiseerd door de Business Company. De minister zal tijdens het werkbezoek een toespraak houden over onder meer de arbeidsmarkt in Twente, nieuwe vormen van het scheppen van werkgelegenheid en de rol die ondernemers daarbij kunnen spelen.

De BOB bijeenkomst zal dit keer plaatsvinden bij het UWV Werkplein in Enschede. Business Company organiseert circa zesmaal per jaar een netwerkbijeenkomst in de regio Twente. BOB is een initiatief van Business Company, uitgever van onder andere het zakenmagazine Twente Business en is gespecialiseerd in netwerken en communicatie.

Programma 27 mei, UWV Werkplein Enschede

17.00 uur Ontvangst
18.00 uur Officieel programma met gastspreker minister Piet Hein Donner over de toekomst van de arbeidsmarkt 19.00 uur Happen en netwerkborrel

Na afloop van de toespraak van minister Donner is er gelegenheid tot het stellen van vragen en tijdens de aansluitende netwerkborrel staat een korte meet & greet gepland.

Voor vragen en aanmelding van uw komst kunt u contact met ons opnemen.