Cendris

Persbericht

27.05.10 08:22

Direct Marketing toegankelijk voor ondernemers

Internetbedrijf 123dm.nl biedt in samenwerking met directe communicatie specialist Cendris, als eerste de mogelijkheid om online klantbestanden te analyseren en prospectprofielen op te stellen. ZZPers en MKBers kunnen hiermee 24 uur per dag nieuwe klanten vinden.

Het resultaat van direct marketing staat of valt met de juiste klantgegevens. Naast dat 123dm.nl ondernemers de gelegenheid biedt om 24 uur per dag zonder tussenkomst van accountmanagers klantgegevens in te kopen, is er de mogelijkheid om online profielen op te stellen en te analyseren. James Peterzon van 123dm.nl, geeft aan: wij maken prospectgegevens makkelijk toegankelijk en helpt zo bij het vinden van nieuwe klanten. Dat gebeurt door bestaande klanten van de opdrachtgever te matchen met onze gegevens. Daarnaast is het mogelijk om eigen klantbestanden te verrijken met extra gegevens. Om klantbestanden online up-to-date te houden biedt het internetbedrijf ook diverse onderhoudsabonnementen.

Kwalitatieve gegevens
123dm.nl heeft het meest uitgebreide en actuele bedrijvenbestand van Nederland. Het internetbedrijf maakt hiervoor gebruik van het Nationaal Zakelijk Bestand (NZB) van Cendris. Bjørn de Boer, marketing manager bij Cendris, licht toe: Cendris kent elk bedrijf, elke zzper, alle overheden, verenigingen en stichtingen in Nederland. Zij bundelt deze kennis in het NZB. Dit bestand bevat 2 miljoen bedrijven en blijft actueel, omdat we gevoed worden door bronnen als de Telefoongids, Kamer van Koophandel en TNT Post. We updaten continu de contactgegevens van de 150.000 grootste ondernemingen en instellingen van Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met James Peterzon of Walter Bakker van 123dm.nl via 0900-bel123dm of info@123dm.nl.

Over 123dm.nl
De oprichters van 123dm.nl hebben hun sporen verdiend op het gebied van direct marketing. Zij streven ernaar direct marketing toegankelijker te maken voor iedere ondernemer en marketeer. 123dm.nl is aangesloten bij branchevereniging DDMA.

Perscontact

De mediavoorlichting rondom Cendris wordt verzorgd door de afdeling Communicatie. Journalisten van alle media worden zo snel, adequaat en accuraat mogelijk geïnformeerd over Cendris. Voor vragen en verzoeken met betrekking tot Cendris kunt u terecht bij: