Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

NIEUW BOSE® LIFESTYLE® HOME ENTERTAINMENT-SYSTEMEN

Bose introduceert het intelligente integratiesysteem UnifyTM

De nieuwe LIFESTYLE® V-Class® en T-ClassTM home entertainment-systemen van Bose combineren een exclusieve 5.1-surround sound met het nieuwe intelligente integratiesysteem UnifyTM. Deze innovatie van Bose voorkomt veel van de complexiteit en ergernissen die zich kunnen voordoen bij de installatie en het gebruik van home entertainment-systemen. Het aansluiten van luidsprekers en apparaten, het programmeren van afstandsbedieningen en het weergeven van content (audio/video) gaat nu sneller en eenvoudiger dan ooit.

`Tegenwoordig gebruiken consumenten verschillende bronnen voor muziek, films en videogames, maar ze lopen bij het aansluiten van al deze bronnen tegen zoveel problemen aan dat ze maar afzien van een home cinema-systeem,' aldus Doug Lankford, directeur van de marketingafdeling voor home cinema-producten van Bose. `Onze nieuwe LIFESTYLE®- systemen vereenvoudigen het aansluiten van meerdere componenten en zijn uiterst toegankelijk dankzij de duidelijke schermmenu's die naadloos samenwerken met de afstandsbediening zodat gebruikers met één druk op een knop bronnen kunnen selecteren en kunnen schakelen tussen bronnen. Dankzij het intelligente integratiesysteem UnifyTM verloopt het aansluiten van meerdere apparaten zonder problemen waardoor gebruikers snel kunnen genieten van een echte home entertainment-ervaring."
1





Het intelligente integratiesysteem UnifyTM van Bose Met het integratiesysteem UnifyTM worden software en hardware geïntegreerd voor hoogwaardige prestaties.

Het aansluiten van apparaten kan eigenlijk niet fout gaan. Met het UnifyTM-systeem worden eenvoudig te volgen stappen weergegeven op het televisiescherm. In duidelijke taal zonder jargon wordt aangegeven op welke aansluiting een bepaalde bron, bijvoorbeeld een Blu- rayTM-speler of gameconsole, moet worden aangesloten. Het LIFESTYLE®-systeem geeft ook aan welke kabel het beste kan worden gebruikt. Dankzij sensoren in de aansluitingen kan het systeem bepalen of een aansluiting goed of fout is en geeft het systeem een bevestiging weer als een apparaat correct is aangesloten.

De nieuwe LIFESTYLE® V-Class®- en T-ClassTM-systemen zijn ontworpen om nu en in de toekomst te voldoen aan de wensen van consumenten en zijn uitgerust met aansluitingen voor maximaal zes hd-bronnen. Met de afstandsbediening van het LIFESTYLE®-systeem kan vrijwel elk modern ander apparaat worden bediend, waaronder Blu-rayTM-spelers, digitale ontvangers en Digital Media Adapters. Tevens kan de afstandsbediening worden bijgewerkt, zodat deze ook geschikt is voor de bediening van toekomstige nieuwe apparaten. De nieuwe programmeermethode voor de afstandsbediening sluit veelvoorkomende programmeerproblemen uit en zorgt ervoor dat er geen codes hoeven te worden ingevoerd. Gebruikers hoeven alleen maar de afstandsbediening van het aan te sluiten apparaat op de bedieningsconsole van het LIFESTYLE®-systeem te richten en de duidelijke aanwijzingen op het scherm te volgen. Nadat een aantal knoppen op de afstandsbediening van het apparaat zijn ingedrukt, programmeert het UnifyTM-systeem automatisch de LIFESTYLE®-afstandsbediening voor de bediening van deze bron.

Op het scherm worden de apparaten weergegeven als Blu-ray player (Blu-ray-speler) of Cable Box (digitale ontvanger) en niet met cryptische acroniemen als HDMI 1 of COMPONENT 1. U hoeft een bron alleen maar te selecteren om deze af te spelen. Opvallend is hoe overzichtelijk de afstandsbediening van het LIFESTYLE®-systeem is
2





gebleven. Veelgebruikte opdrachten, bijvoorbeeld voor bron of volume, worden geregeld met de afstandsbediening terwijl weinig gebruikte opdrachten worden weergegeven op het televisiescherm.

De eenvoud van de nieuwe LIFESTYLE®-systemen begint bij de verpakking. De doos met het systeem bevat vijf kleinere dozen die duidelijk zijn genummerd. Sluit de onderdelen in elke doos aan voor u doorgaat met de volgende doos tot de luidsprekers en de ACOUSTIMASS®-module zijn aangesloten op de bedieningsconsole van het LIFESTYLE®- systeem en de bedieningsconsole is aangesloten op de televisie.

`Veel van de moderne home entertainment-systemen bieden een groot aantal functies, maar omdat de functies niet gemakkelijk toegankelijk zijn, bieden ze geen echte meerwaarde,' volgens Lankford. `De nieuwe LIFESTYLE®-systemen bieden wat er nog ontbrak op de markt -- een gebruiksvriendelijk en hoogwaardig home entertainment- systeem.'

Unieke 5.1-surround sound van Bose
De nieuwe LIFESTYLE® V35-, V25-, T20- en T10-systemen zijn voorzien van exclusieve audiotechnologieën van Bose die zorgen voor een levendige surround sound-weergave uit slechts vijf compacte luidsprekerarrays en een uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS®- module. De ADAPTiQ®-audiocalibratietechnologie van Bose analyseert de ruimte en past het geluid aan de omvang, vorm en inrichting van de ruimte aan waardoor u meer vrijheid hebt bij de plaatsing van de luidsprekers.

De LIFESTYLE® V-Class®-systemen worden geleverd met JEWEL CUBE® of DIRECT/REFLECTING® luidsprekerarrays, een geïntegreerde AM/FM-tuner, een dockstation voor iPod® en een universele afstandsbediening met een display met twee regels waarop u kunt zien naar welke radiozender of welk nummer u luistert zonder dat u hiervoor de televisie hoeft aan te zetten.


3





De LIFESTYLE® T-ClassTM-systemen worden geleverd met DIRECT/REFLECTING® of VIRTUALLY INVISIBLE® luidsprekerarrays en een universele afstandsbediening.

Alle systemen worden geleverd met een bedieningsconsole en beschikken over een functie voor het automatisch upscalen van videobeelden tot de hoogste resolutie die een televisie kan accepteren, inclusief 1080p via hdmi.

Beschikbaarheid
De LIFESTYLE® V35- en V25-systemen zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 4.495,-en 3.495. De nieuwe LIFESTYLE® T20 en T10-systemen zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 2.495 en 1.995. Alle systemen zijn leverbaar met luidsprekers in de kleuren wit en zwart met uitzondering van het T10-systeem (alleen zwart) en verkrijgbaar bij geselecteerde geautoriseerde Bose verkooppunten. Voor een overzicht van geautoriseerde verkooppunten, ga naar www.bose.nl of bel 0800 267 33 33 (gratis nummer).

iPod is een handelsmerk van Apple Inc.



Ingezonden persbericht