Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

DJ'S VERRUILEN KOPTELEFOON VOOR LEGERHELM

Hilversum, 27 mei 2010 - Twee weken geleden was hun soldatenontgroening, toen ze een dagje mee mochten lopen met de Koninklijke Landmacht, maar vanaf vanavond begint het echte werk tijdens de landmachtdagen. Dit weekend verruilen Daniël Lippens en Ivo van Breukelen, de Avondploeg van SLAM!FM, drie nachten lang hun vertrouwde bedstee voor een veldbedje op de Johannes Postkazerne in Havelte. Vanaf 19:00 uur 's avonds presenteren de twee hun donderdagavondshow op SLAM!FM live vanaf de kazerne en zijn ze ook live te horen bij 'onze jongens en meiden' in Afghanistan.

SLAM!FM DJ Daniël Lippens: "Ja, dat is natuurlijk te gek! Veel luisteraars van de Avondploeg zien de Landmacht als een club waar je graag bij wilt horen en dat is het natuurlijk ook. Nu kunnen wij een weekend lang proeven hoe het is om bij de Landmacht te zitten en kunnen we ook nog eens een flinke dosis muzikale energie naar Afghanistan sturen!"

SLAM!FM DJ Ivo van Breukelen: "Het mooie van dit avontuur is dat we drie nachten lang op de basis mogen slapen, bovendien kunnen we op deze manier een hele goede indruk geven van hoe het er op zo'n basis aan toe gaat. Zo zullen er ook een hoop militairen die op uitzending zijn geweest aan het woord komen!"

Alle landmachtavonturen van de jongens zijn te volgen via de site van SLAM!FM en Twitter (twitter.com/daniellippens en twitter.com/ivovanbreukelen). Iedere ma t/m do van 19:00 tot 24:00 uur lachen, gieren en soms brullen op SLAM!FM met de Avondploeg.

Noot voor de redactie,