Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT - Amsterdam, 26 mei 2010

Jerry Lieveld start mobile apps & games studio mobtzu.

Na een intensieve voorbereidingsperiode opende mobtzu onlangs haar deuren in Amsterdam. mobtzu is opgericht door Jerry Lieveld en richt zich op het creëren en produceren van mobile apps en games voor iPhone, iPad, Google Android en Blackberry. mobtzu werkt als mobiele specialist graag samen met creatieve (interactieve) bureaus, maar biedt ook haar kennis en diensten aan adverteerders die meer willen weten van de mogelijkheden die mobiele apps en games kunnen bieden.

mobtzu maakt onderdeel uit van een wereldwijd micronetwerk van mobiele studio's, die gezamenlijk gebruik maken van een centraal productiebedrijf in China waar de apps en games technisch worden gebouwd. De combinatie van locale strategie, concept en design gekoppeld aan technische productie in China, is volgens mobtzu dé sleutel om kwalitatief werk te leveren tegen kostprijsvriendelijke productiekosten.

Jerry Lieveld is een ervaren digitale ondernemer die -nadat hij 5 jaar geleden zijn digitale bureau Homey inc verkocht- de afgelopen jaren werkzaam was als Client Services Director bij internationale digitale en mobile bureaus als Blast Radius en iconmobile (beide WPP). De afgelopen maanden heeft hij samen met zijn zakenpartners in China aan de basis gestaan van het internationale micronetwerk van mobiele studio's, dat inmiddels vertegenwoordigingen heeft in Peking, Londen, Los Angeles, Saigon, San Francisco, Shanghai, Singapore en Amsterdam.

Jerry Lieveld: "Na een aantal jaar bij grote digitale bureaus te hebben gewerkt, was het duidelijk tijd om weer een eigen bureau te starten. De afgelopen jaren heb ik me sterk kunnen ontwikkelen als mobiele specialist. Ik ben ervan overtuigd dat de belofte van mobile de komende jaren werkelijkheid gaat worden, mede door de impuls van iPhone, iPad, Google Android en Blackberry. Door onze productiestudio in China zijn we in staat om best of both worlds te bieden: vanuit Nederland de kennis van de locale markt gecombineerd met lage productiekosten uit China. Ik denk daarom dat mobtzu een zeer competitieve propositie biedt."


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - EINDE PERSBERICHT - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Noot voor redacties

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met : Jerry Lieveld
(T) 06-41501717
jerry.lieveld@mobtzu.com
www.mobtzu.com



Ingezonden persbericht