Ingezonden persbericht


Trend Micro sluit distributieovereenkomst met Actebis

Actebis wordt met ingang van 28 mei. Officieel distributeur van Trend Micro. Met deze uitbreiding richt Actebis zich vooral op resellers die actief zijn in het Retail en MKB Dealer-segment. Voor Trend Micro betekent de overeenkomst een belangrijke stap in het verder uitbreiden en optimaliseren van zijn distributiekanaal.

"Trend Micro is een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. Door het uitstekende Trend Micro-portfolio kunnen we onze resellers nog meer keuze bieden in security producten", aldus Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis.

"Wij zijn zeer verheugd met de uitbereiding van Actebis binnen ons distributiekanaal", zegt Patrick Dalvinck, Regional Director Trend Micro Benelux. "Deze uitbreiding geeft ons een extra focuspartner op ons al bestaande distributiekanaal. De overeenkomst geeft onze groeiambities een belangrijke impuls."

Over Trend Micro
Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de bedrijfscontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Op www.trendmicro.com/go/trendwatch is meer informatie te vinden over de nieuwste bedreigingen. De flexibele oplossingen van Trend Micro zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten. 'Threat Intelligence'-experts wereldwijd bieden 24x7 ondersteuning voor deze pakketten. Bovendien ondersteunt de Trend Micro Smart Protection Network-infrastructuur de meeste oplossingen. Dit is een geavanceerde cloud-client-innovatie die cloud-gebaseerde reputatietechnologie combineert met gebruikersfeedback en de expertise van TrendLabs-onderzoekers. Op deze manier biedt het netwerk real-time beveiliging tegen opkomende bedreigingen. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio, Japan. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.trendmicro-europe.com.

Over Actebis

Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep. De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl




Ingezonden persbericht