Humana biedt alternatieve WK-pool


BUNNIK, 20100527 -- Het Oranjegevoel begint langzaam los te komen; uit recente berichten blijkt 1 op de 4 Nederlanders mee te (gaan) doen aan een WK-pool. Via internet zijn er eindeloos veel te vinden, de enige nog commercieler onderbouwd dan de ander. Humana biedt een goed alternatief: een gratis 'widget' zonder reclame, die op de desktop is te installeren of gewoon via internet te benaderen is. Je schrijft je gratis in, met je vrienden of collega's kun je een subpool vormen, je geeft je voorspellingen door en het programma rekent alles uit.

Het alternatieve aan de pool van Humana is dat hij niet bol staat van de commercie en je gegevens verdwijnen niet in vage databases voor commerciele doeleinden. Humana wil met deze pool op actuele wijze aandacht vragen voor hun activiteiten (het inzamelen van kleding) en de projecten die zij daarmee financieren in Afrika.

Meer informatie: www.humana.nl/wkpool/

Over Humana
Humana werkt aan een wereld waarin iedereen de kans heeft zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we door projecten te ondersteunen op het gebied van onderwijs, gezondheid en economische ontwikkeling. Hierbij staat het overdragen van kennis en vaardigheden centraal.

De projecten worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties in zuidelijk Afrika. Humana draagt hieraan bij door onder meer de inzameling van gebruikte kleding en schoenen. De opbrengst hiervan maakt het mogelijk om de projecten zowel materieel als financieel te steunen.





Ingezonden nieuwsbericht