Britse waterkoker zet aan tot duurzaamheid


Bespaart tijd, bespaart energie, bespaart geld

BIERVLIET, 20100527 -- Uit Brits onderzoek blijkt dat in een gemiddeld huishouden twee maal de hoeveelheid water wordt gekookt dan men daadwerkelijk gebruikt. De revolutionaire, Brits ontworpen Eco Kettle waterkoker maakt een einde deze aanzienlijke verspilling.

Onderzoek door de Britse regering heeft aangetoond dat we, gemiddeld, 2 keer de hoeveelheid water koken die nodig is. Dit met een standaard waterkoker. Hiervoor is dus de dubbele hoeveelheid energie nodig. Wanneer we het water koken met een 3 kW waterkoker komt dat overeen met het verspillen van energie van 50 gloeilampen. Tot nu toe is vrijwel het onmogelijk geweest om de exacte hoeveelheid water te koken met een waterkoker.

Waarom is de Eco Kettle anders?
Deze waterkoker bestaat uit 2 reservoirs:
1. Eén reservoir kan men vullen met 1,5 liter water.
2. Het tweede reservoir (kookreservoir) kan men exact vullen met water d.m.v. het indrukken van een knop bovenop de Eco Kettle. Het vullen kan vanaf minimaal één kop tot de maximale hoeveelheid van 1,5 liter.

Met zijn 1,5 liter capaciteit (vergelijkbaar met andere waterkokers), zijn slanke, snoerloze design, eenvoudige bediening, stijlvolle verpakking en moderne 'Eco'-branding, zullen consumenten onderdeel willen uitmaken van deze baanbrekende stap in de strijd tegen energieverspilling.

De Eco Kettle bespaart t.o.v. andere waterkokers ruim 31% energie. De Eco Kettle is leverbaar in 3 uitvoeringen, vanaf ¤ 39,95 t/m ¤ 59,95.

DME (De Meijer Energiebesparing) is importeur voor Nederland, België en Frankrijk.

De Meijer Energiebesparing