Groepsreizen specialist Duke Travel lanceert nieuwe website


OPPERDOES, 20100527 -- Om organisatoren van groepsreizen nog beter van dienst te kunnen zijn lanceert groepsreisspecialist Duke Travel met gepaste trots haar nieuwe website. Met deze website zijn de vele mogelijkheden nog beter inzichtelijk en is het eenvoudig om meer informatie te lezen over uw mogelijke groepsreis. Dus bent u op zoek naar een geheel verzorgde groepsreis voor uw organisatie? Scholen, studenten , bedrijven en ieder andere groep van meer dan 20 personen kunnen geheel verzorgd en onbezorgd op groepsreis met Duke Travel.

Nieuwe website met volledig en uitgebreid aanbod groepsreizen
Door de veranderingen binnen het hedendaagse internetgebruik was een vervanging van de verouderde website noodzakelijk. Met de vernieuwde website biedt Duke Travel haar bezoekers meer mogelijkheden en kan het haar doelgroep sneller van de juiste informatie voorzien. Zo zijn de meeste locaties voor u uitgebreid in kaart gebracht en worden tevens mogelijke reizen uitgelicht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stedentrip Barcelona (www.duketravel.nl/stedentrips/barcelona) of een totaal andere groepsreis als wintersport in Oostenrijk (www.duketravel.nl/wintersport/oostenrijk).

Niet alleen online maar ook telefonisch is Duke Travel goed te bereiken. De medewerkers van het Duke Travel team kennen de bestemmingen, waardoor zij in staat zijn u een goed en persoonlijk advies te geven. Duke Travel helpt u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.

Aanbod in groepsreizen
De jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen maakt van Duke Travel een ware specialist. Menig schoolreis (www.duketravel.nl/schoolreizen), studentenreis (www.duketravel.nl/studentenreizen) of bedrijfsuitje (www.duketravel.nl/bedrijfsuitjes) is verzorgd door Duke Travel. Tijdens de actieve groepsreizen worden bijvoorbeeld de survivaltechnieken van de deelnemers onder de loep genomen en zullen de deelnemers altijd ondersteuning krijgen van de juiste instructeurs. Door de persoonlijke benadering zijn de actieve groepsreizen zelfs voor de passieve deelnemers interessant.

Over Duke Travel
Duke Travel is gevestigd in Opperdoes (Noord Holland) en ruim 22 jaar dé specialist in geheel verzorgde groepsreizen op maat. Duke Travel neemt de totale organisatie voor haar rekening, zodat u zich op uw deelnemers kunt concentreren. Naast instructeurs en gidsen die tijdens de programma's uw groep begeleiden, staat indien gewenst een begeleider van Duke Travel u met raad en daad bij. Tijdens uw reis zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Duke Travel biedt u de zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, het Keurmerk Touringcarbedrijf en Unigarant verzekeringen. De SGR stelt uw reisgeld veilig zonder extra kosten. Het keurmerk Busbedrijf zorgt voor uw veiligheid.
Ga voor meer informatie over Duke Travel naar onze website op www.duketravel.nl/

Duke Travel