Canadees Future Steel Buildings nu ook actief in Nederland


AMERSFOORT, 20100527 -- Het Canadese Future Steel Buildings, producent en leverancier van prefab bedrijfshallen, loodsen en overkappingen is nu ook vertegenwoordigd in Nederland door Future Steel Nederland.

In Canada en Amerika heeft Future Steel Buildings al meer dan 40.000 gebouwen geplaatst in sneeuwgebieden als Alaska tot orkaangebieden als Jamaica.

Peter Meijerink, directeur van Future Steel Nederland, legt uit dat de Canadese gebouwen wellicht qua vorm nog het meest doen denken aan de in Nederland vertrouwde Romney en Variant loods. Maar, mede dankzij de profielvorm en het toegepaste staal, is het kwaliteitsniveau veel hoger.

Opvallend kenmerk is dat de Future Steel gebouwen demontabel, zonder kwaliteitsverlies volledig herplaatsbaar en 100% recyclebaar zijn.

Peter Meijerink: " Future Steel Buildings heeft zijn meerwaarde in Canada en de VS al bewezen. Wij bieden een goede aanvulling op de Nederlandse markt . Juist in een tijd waar in de broekriem extra moet worden aangehaald maar duurzaamheid, kwaliteit en gebruikswaarde daar niet onder mogen lijden".

Future Steel Nederland





Ingezonden persbericht